Tantra (massage) Healing

Tantra = seks 
… dat hoor je vaak, maar ’t is véél meer dan dat!

Hoe beleef jij je seksualiteit, hoe voelt het in je lijf, welke emoties heb je er bij, welke gedachten beperken je om vrij te zijn, …?
Tijdens een tantra healing sessie gaan we samen op zoek naar de beste manier om jouw energie van creatie (
je seksuele energie) te (her-)ontdekken. Seksuele energie is een onuitputtelijke bron van energie, hoe fijn zou het zijn als je die bron vrij weet te houden van fysieke en mentale beperkingen zodat ‘jij’ vrij ‘jouw leven’ kan leiden!

Tantra healing sessies helpen je bij:

In het Westen kijken we vaak met een minder compleet beeld naar tantra dan wat het in werkelijkheid is, we trekken vaak de link (enkel en alleen) met seksualiteit. Tantra is meer, het is een pad van bewustwording, zelfontwikkeling op alle vlakken én daarbij sluit tantra seksualiteit niet uit. Sterker nog, het kan een zeer krachtige spiegel zijn van je persoonlijkheid, en daarmee een zeer krachtige tool tot zelfontwikkeling. In een tantra (massage) sessie gaat het om wie je “echt” bent of zou kunnen zijn.
Ik nodig je uit zo compleet mogelijk jezelf te zijn, zonder beperkende of sturende gedachten of gevoelens … in het hier in vertrouwen met jezelf!

 

Alle sessies gebeuren steeds in ‘duidelijk’ overleg, grenzen en verwachtingen worden schriftelijk afgesproken en dienen door beide partijen gerespecteerd te worden.

Aanraaksessie:

Aanraken, knuffelen zijn basisbehoeften, het is gezond, we hebben allen nood aan gezond intermenselijk “echt” contact.
Sessies zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan “echte verbinding”, een aangename aanraking, oogcontact, …
We leven in best uitdagende tijden, (nog) minder contact dan normaal, beperkter aantal contacten, … je kan jezelf de kans geven een  bepaalde leegte voor jezelf op een veilige gezonde manier op te vullen.

Sessies kunnen doorgaan in comfortabele kledij, onderkleding,  … steeds in samenspraak waarbij jij je comfortabel voelt.

Knuffelen is GEZOND:

Aanraking, omhelzen, knuffelen, … noem het zoals het goed voor je aanvoelt, is binnen tantra een krachtige tool om tot je eigen gevoelens te komen, jezelf beter te leren kennen. Ik wil een knuffelsessie niet onder  de noemer van tantra zetten maar vanwege de vaak gemaakt connectie wil ik rondom tantra een kleine toelichting geven. 
In het Westen is tantra al vaker in een negatief daglicht komen te staan, vaak onterecht maar vast ook soms terecht. Misbruik kan nooit getolereerd worden!
Vandaar dat volgende opmerking, die ik ook bij tantra sessies hanteer, bij knuffelsessies van toepassing zijn.

Alle sessies gebeuren steeds in “duidelijk” overleg, grenzen en verwachtingen worden schriftelijk afgesproken en dienen door beide partijen gerespecteerd te worden.

Mogelijk vage onzuivere beelden en verhalen die op social media rondom tantra (-massage) verspreid worden zullen jammer genoeg vast een reden van bestaan hebben.
Mijn ervaring vertelt me echter dat tantra healing een heel krachtig en zinvol manier is om in jezelf te groeien, ik nodig je uit dit op een zuivere manier te ervaren. 

nl_NLNederlands