Tantra (massage) Healing

Tijdens een tantra healing sessie gaan we samen op zoek naar de beste manier om jou seksuele energie, jou energie van creatie , te (her-)ontdekken. Eens vrij van blokkades kom je meer in je eigen kracht te staan waardoor je meer zal genieten van het leven om je heen en hindernissen zullen vervagen.

Tantra healing sessies helpen je bij:

  • in contact komen met jezelf en daardoor een eerlijk contact met je partner
  • meer in contact zijn met je omgeving
  • je seksuele energie, de energie van creatie, een nieuwe boost geven en meer in staat zijn je dromen te verwezenlijken
  • emoties en gevoelens doorleven
  • vrijere (minder pijnlijke ?) seksuele beleving
  • seksuele trauma's verlichten / verwerkenKlik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen.

In het Westen kijken we vaak met een minder compleet beeld naar tantra dan wat het in werkelijkheid is, we trekken vaak de link (enkel en alleen) met seksualiteit. Tantra is meer, het is een pad van bewustwording, zelfontwikkeling op alle vlakken én daarbij sluit tantra seksualiteit niet uit. Sterker nog, het kan een zeer krachtige spiegel zijn van je persoonlijkheid, en daarmee een zeer krachtige tool tot zelfontwikkeling. In een tantra (massage) sessie gaat het om wie je “echt” bent of zou kunnen zijn.
Ik nodig je uit zo compleet mogelijk jezelf te zijn, zonder beperkende of sturende gedachten of gevoelens … in het hier in vertrouwen met jezelf!

Sessies gebeuren steeds in “duidelijk” overleg, grenzen en verwachtingen worden schriftelijk afgesproken en dienen door beide partijen gerespecteerd te worden.

Mogelijk vage onzuivere beelden en verhalen die op social media rondom tantra (-massage) verspreid worden zullen jammer genoeg vast een reden van bestaan hebben.
Mijn ervaring vertelt me echter dat tantra healing een heel krachtig en zinvol manier is om in jezelf te groeien, ik nodig je uit dit op een zuivere manier te ervaren. 

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands