In deze training leer of ervaar je:

Conflictmanagement Agressiebeheersing

O.a. mijn jarenlange ervaring als hulpverlener (brandweer & ambulance) vertelt me dat agressie blijft toenemen.

We zijn ons er echter te weinig van bewust wat de invloed van de omgeving (uniform, sirene, toeschouwers) op de crisissituatie is en mogelijk nog belangrijker, de invloed van ons eigen gedrag/houding.

Word je bewust hoe je eigen houding / gedrag een situatie doet escaleren of de-escaleren. Samen doen we meerdere oefeningen om inzicht in jezelf te krijgen m.b.t. omgaan met crisissituaties, krijg je houding- en gedragstips mee, en enige praktische tools mocht het tot een fysiek conflict komen.

Bovenop de ervaring die ik heb vanuit mijn professionele ervaring als hulpverlener, bezit ik over een zeer ruime ervaring in meerdere krijgskunsten. Het resulteert in een krachtige unieke combinatie en geeft je praktische en eenvoudige tools die zeer bruikbaar zijn in dagelijkse reële situaties .

Tijdens de workshops maak ik gebruik van de vele krachtige tools die ik haal uit mijn ruime ervaring in: meerdere krijgskunsten, (zelf-) studies in bewustwording, invloed van stress (ambulance & brandweer ervaring), lichaamswerk/massagetherapie, tantra, yoga, qi-gong, buitensporten & natuur, …
Deze ervaringen geven me unieke en krachtige tools om individuen en groepen te begeleiden op hun pad van bewustwording en persoonlijke groei. Ik maak graag gebruik van het verhaal dat ieders lichaam vertelt, het lichaam dat steeds in het nu is en altijd eerlijk en rechtuit tegen ons is.

Ik ben actief als trainer/docent in organisaties, internationale krijgskunst stages, lezingen, … en ben actief als therapeut in België en o.a. Nederland en Oostenrijk.
To the point, logisch, natuurlijk, eenvoudig, constructief confronterend geef ik inzicht in jezelf of de dynamiek van je organisatie.op

nl_NLNederlands