Mogelijkheden particulieren

In al mijn sessies tracht ik eenvoudig, logisch, to the point en constructief confronterend inzichten te geven waarvan je op korte- en lange termijn plezier en nut van zal hebben. Deze inzichten komen zowel tijdens de meer lichamelijke consulten als tijdens de coachingssessies naar de oppervlakte, we merken ze op en kijken hoe we er, indien gewenst, mee aan de slag kunnen.

Massagetherapie - Bodywork

Bio"logische" inzichten op je klachten en je omgeving

(Chinese) Bone Setting

Chinese Bone Setting (Zheng Gu) is één van de onderdelen van het traditionele TCM (Traditional Chinese Medicine), en diende later als basis voor o.a. het huidige chiropractie en osteopathie.

Met Bone Setting creëer je meer ruimte in je skelet structuur, de ondersteuning van je hele zijn en doet je vrijer bewegen/leven. 
Tijdens al m’n sessie’s ga ik steeds intuïtief te werk en combineer ik meerdere therapie vormen.

Combinatie van meerdere manuele therapieën, shiatsu, cranio sacraal, fasia, structurele correcties, taping, bone setting, … weet ik te combineren met onze perceptie op eventuele klachten via de Germaanse Geneeskunde.

Biologika – Germaanse Geneeskunde – New Medicina

Wat we in de reguliere geneeskunde angstig bekijken en behandelen als ziekte, trachten we d.m.v. de Biologika het “waarom de natuur het bij ons creëert” te begrijpen. Wat komen we te weten als we symptomen bekijken als raadgever?

Persoonlijke ontwikkeling

TAO/Tantra (massage) Healing

Wilfried, begeleider - therapeut - bodyworker - trainer

In mijn één op één sessies maak ik gebruik van de vele krachtige tools die ik haal uit mijn ruime ervaring in: meerdere krijgskunsten, (zelf-) studies in bewustwording, invloed van stress (ambulance & brandweer ervaring), lichaamswerk/massagetherapie, tantra-yoga-qi gong, buitensporten & natuur, …
Deze ervaringen geven me unieke en krachtige tools om jou te begeleiden op je pad van bewustwording en persoonlijke groei. Ik maak graag gebruik van het verhaal dat ieders lichaam vertelt, het lichaam dat steeds in het nu is en altijd eerlijk en rechtuit tegen ons is.

Ik ben actief als trainer/docent in organisaties, internationale krijgskunst stages, lezingen, … en ben actief als therapeut in België en o.a. Nederland en Oostenrijk.
To the point, logisch, natuurlijk, eenvoudig, constructief confronterend geef ik inzicht in jezelf!

nl_NLNederlands