Individuele & groepstrainingen

Door in te gaan op lichaamstaal en -houding, bewegingspatronen en psyche, zijn deze trainingen uniek en leveren ze persoonlijke en groepsinzichten welke blijvend positief effect hebben.

Trainingen gebeuren steeds in overleg met de klant, onderwerp, tijdsduur, aantal deelnemers, …
Onderwerpen zijn er legio, omgaan met stress, burnout preventie, inzicht eigen lichaamstaal en -houding,  … en nog enkele voorbeelden hieronder.

Leiderschap, word jezelf bewust van jouw manier van leiding geven

Conflictmanagement Agressiebeheersing

Flexibiliteit, wat kan "jij" aan?

Intuïtie &
non verbale communicatie

Social distance VS Persoonlijke ruimte

Tools van de trainer

Tijdens de workshops maak ik gebruik van de vele krachtige tools die ik haal uit mijn ruime ervaring in: meerdere krijgskunsten, (zelf-) studies in bewustwording, invloed van stress (ambulance & brandweer ervaring), lichaamswerk/massagetherapie, tantra-yoga-qi gong, buitensporten & natuur, …
Deze ervaringen geven me unieke en krachtige tools om individuen en groepen te begeleiden in hun pad van bewustwording en persoonlijke groei. Ik maak graag gebruik van het verhaal dat ieders lichaam vertelt, het lichaam dat steeds in het nu is en altijd eerlijk en rechtuit tegen ons is.

Ik ben actief als trainer/docent in organisaties, internationale krijgskunst stages, lezingen, … en ben actief als therapeut in België en o.a. Nederland en Oostenrijk.
To the point, logisch, natuurlijk, eenvoudig, constructief confronterend geef ik inzicht in jezelf of de dynamiek van je organisatie.

nl_NLNederlands