Agenda

Aankomende activiteiten:

23 november 2019,
Multi disciplinaire stage

– Haveluy, Valenciennes FR

 

Interessante mogelijkheid om te proeven van meerdere krijgskunst disciplines allen gegeven door docenten met veel ervaring en kennis.

Zelf ben ik gevraagd les te geven, zoals steeds zal ik trachten martiale qi-gong trachten te verbinden met je eigen psyche. M.a.w. Wat is de invloed van je eigen psyche, je eigen bewegingspatronen op een conflictsituatie. Hoe kan je met deze kennis een situatie doen de-escaleren of controleren.

Info en eventueel carpoolen via info@wilfriedtanghe.com

 

15 december 2019,

Eigen houding & psyche, Qi-Gong & Dim-Mak in conflicthantering

– centrum Wakker, Westerweg 14, Alkmaar NL
 
Je hebt voor 50% de mogelijkheid een conflict situatie aan te pakken naar de uitkomst die jij wenst, je bent immers met z’n twee in een conflict.
Krijg grip op een conflictsituatie door bewustwording van jouw houding en (re-)ageren
 

 Je leert in deze workshop zelfverdediging en/of conflict-hantering op een energetisch meer logische manier te benaderen waardoor (al dan niet gekende) technieken doeltreffender worden.

In deze workshop maken we gebruik van Qi-Gong principes en Dim-Mak (drukgevoelige punten in ’t lichaam) in conflictsituaties en zelfverdediging. Een waardevolle ver-dieping van eventueel gekende technieken uit eigen krijgskunst discipline. Je leert er energetisch juist(-er) te reageren om op een veilige manier uit de crisissituatie te stappen of ze te controleren.

Deelname bevestigen op info@wilfriedtanghe.com
Kostprijs 30€ thee en koffie inbegrepen

 

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands